Checkvit - Gezondheidsmeting | Leefvit Groningen - Paterswolde
484
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-484,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Vitcheck – PMO

Ben jij benieuwd of je leefstijl in gelijke pas loopt met je gezondheid, kies dan voor de Vitcheck.
De Vitcheck geeft inzicht in jouw gezondheid door middel van verschillende gezondheidsmetingen.

Gezondheidsmetingen

Vitcheck bestaat uit de volgende onderdelen
: Lengte, gewicht, BMI, middelomtrek en vetpercentage meting, Bloeddrukmeting en hartfrequentie in rust, Cholesterolmeting, Glucosebepaling, Longfunctietest en Leefstijlvragenlijst / vragenlijst met betrekking tot gezondheidsklachten (PAR-Q).

Rapportage & Advies

Na de Vitcheck krijg je een persoonlijk advies met betrekking tot je eigen leefstijl, fitheid en gezondheid. Daarnaast gaan we samen in gesprek om de resultaten te vertalen naar eigen doelen.

Lange termijn

Samen gaan we kijken welke aanpak bij jou past om te zorgen voor een duurzame gedragsverandering in jouw leefstijl. ‘’Iedere grote verandering, begint met een kleine stap’’ Middels een verantwoorde en gestructureerde aanpak gaan we samen zorgen voor een duurzame gedragsverandering in jouw leefstijl.

WERKWIJZE

 

De Vitcheck wordt afgenomen in een aparte ruimte en duurt ongeveer 60 minuten. Hierbij vindt een uitgebreide kennismaking plaats en wordt er informatie verzameld over jouw eet, beweeg- en leefstijlgewoonten. Daarnaast worden er verschillende metingen uitgevoerd zoals:

  • Lengte, gewicht, BMI, middelomtrek en vetpercentage
  • Bloeddrukmeting en hartfrequentie in rust
  • Cholesterolmeting
  • Glucosebepaling
  • Longfunctietest

 

De Vitcheck kan eventueel worden uitgebreid met een conditietest.

 

Na de Vitckeck krijg je een persoonlijk advies met betrekking tot je eigen leefstijl, fitheid en gezondheid. Daarnaast gaan we samen in gesprek om de resultaten te vertalen naar eigen doelen.

 

Kies je voor de lange termijn dan gaan we samen kijken aan welke leefstijlfactoren gewerkt kan worden en welke aanpak het beste bij jou past om te zorgen voor een duurzame gedragsverandering in jouw leefstijl. Jij bepaalt de richting en de snelheid van de verandering en ik wandel met je mee, laat je zijwegen zien en bewaak de voortgang in het proces.