Over Leefvit - Leefvit
15325
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15325,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over Leefvit

Wie ben ik?

Mijn naam is Menke Knol, 27 jaar oud en woon in Groningen. In 2012 heb ik de opleiding Sport&Bewegen lifestyle coach aan het Alfa-College te Groningen afgerond waarna ik verder ben gaan studeren aan de Hanzehogeschool te Groningen waar ik in 2015 ben ik afgestudeerd als beweeg- en Leefstijladviseur met de specialisatie leefstijlcounseling. Vervolgens ben ik mij verder gaan ontwikkelen als beweeg- en leefstijladviseur in het werkveld en door middel van verschillende cursussen als gewichtsconsulent, zwanger- & mamaFit trainer/coach en motiverende gespreksvoering.

 

Ik ben er van overtuigd dat de pijlers voeding, beweging en ontspanning onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Mijn uitdaging is om jou te begeleiden richting een gezonde leefstijl en je daarbij inzicht en praktische handvatten te bieden om dit proces duurzaam te beïnvloeden. Kortom: Leefvit!