8x Runspiration
16452
post-template-default,single,single-post,postid-16452,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

8x Runspiration

8x Runspiration

Het liefst praat ik de hele dag over hardlopen maar ik weet ook dat er veel mensen zijn die 1001 redenen kunnen bedenken om niet te gaan. Met dit runspiration artikel hoop ik jou te inspireren en motiveren om ook eens je hardloopschoenen aan te trekken.

 

Tips:
       • Hardlopen geeft vrijheid

        Hardlopen geeft een gevoel van vrijheid. Je kunt gaan waar en wanneer je maar wilt. Je hoeft even nergens aan te denken en het zorgt voor rust in je hoofd. Ontspanning door inspanning, een ultiem gevoel van vrijheid.

         

       • Hardlopen kan altijd

        Zon, regen, hagel, mist, sneeuw, wind mee of tegen. Met alle weertypes kun je jouw loopschoenen aantrekken. Juist wanneer je deze weersomstandigheden weet te trotseren, krijg je vaak achteraf een extra voldaan gevoel.

       

       • Hardlopen kan overal

        Het voordeel van hardlopen is dat je het overal kunt doen. Van verschillende routes in je eigen stad tot nieuwe routes ontdekken op verschillende plekken op deze wereld.

       

       • Hardlopen kost weinig tijd

        Je kunt je hardloopschoenen aantrekken wanneer je wilt, heb je weinig tijd maar heb je tussendoor wel een uurtje tijd. Ga dan voor een kort rondje intervallen van 30 minuten, verzekerd dat je met een voldaan gevoel terug komt.

       

       • Hardlopend zie je meer

        Uit eigen ervaring kan ik zeggen dat je hardlopend nog eens ergens komt. Niet alleen door een per ongeluk een verkeerde afslag te nemen maar ook beweeg je jezelf al hardlopend veel sneller door een nieuwe stad.

       

       • Hardlopen is goedkoop

        Met uitzondering van een paar goede hardloopschoenen en een leuke hardloopoutfit is hardlopen natuurlijk hartstikke goedkoop. Geen contributie of abonnement maar genieten van de mooie natuur.

       

       • Hardlopen is gezellig

        Het mooie aan hardlopen is dat je dit zelfstandig kan doen maar ook samen. Je kunt je bijvoorbeeld aansluiten bij een loopgroep, want niet alleen zorgt voor motivatie maar ook nog eens heel gezellig is. Of combineren met het bijkletsen van een vriend of vriendin.

       

       • Hardlopen levert (gezondheid)voordelen op

        Je verbetert je uithoudingsvermogen, verhoogt je weerstand, Je slaapt beter, je wordt mentaal sterker, je krijgt meer energie, je groeit in zelfvertrouwen, het zorgt voor ontspanning en zo kan ik nog wel even door gaan.

       

Pas op:
Hardlopen werkt verslavend, dus weet waar je aan begint.

Krijg jij door deze dosis runspiration al zin om je hardloopschoenen aan te trekken? Of heb jij nog andere motiverende redenen om te gaan hardlopen? Laat het vooral weten.
Geen reactie's

Geef een reactie