Aanbod - Leefvit Groningen
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Aanbod

Eetvit

Wil jij bewuste keuzes maken op het gebied van voeding? Jezelf energieker voelen? Op een verantwoorde manier een paar kilo’s kwijtraken, juist aankomen of graag op gewicht blijven?

Beweegvit

Ben jij zwanger, pas bevallen of heb je iemand nodig die je begeleidt op het gebied van bewegen? Je motiveert en samen met jou op een verantwoorde en effectieve manier aan je persoonlijke doelstellingen werkt?


Werkvit

Is het ziekteverzuim binnen jouw bedrijf hoog? Hebben medewerkers vaak fysieke klachten en heb je het idee dat de leefstijl van de medewerkers hiermee te maken kan hebben?

Checkvit

Ben jij benieuwd of je leefstijl in gelijke pas loopt met je gezondheid en hoe je deze resultaten kunt vertalen naar eigen doelen om te zorgen voor een duurzame gedragsverandering in jouw leefstijl?