Werkwijze - Leefvit
287
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-287,page-parent,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Werkwijze

Iedere grote verandering begint met een kleine stap!

Om een vitaliteitsprogramma te verweven binnen de huidige bedrijfscultuur nemen we je mee in een aantal stappen die we samen gaan zetten voordat het speciaal ontwikkelde vitaliteitsprogramma, die volledig afgestemd is op jullie wensen en behoeften, word gelanceerd.

Strategiesessie

Tijdens deze stap op weg naar een gezonde bedrijfscultuur gaan we op een actieve en praktische manier de wensen en ambities inventariseren. Gaan we onderzoeken waar de kansen en uitdagingen liggen en samen bepalen met welke bouwstenen het vitaliteitsprogramma gebouwd gaat worden, alles is mogelijk.

Inspiratie sessie(s)

Vitaal leiderschap speelt een essentiële rol om draagvlak e creëren. Goed voorbeeld , doet goed volgen.

Werkvit portaal

Wij faciliteren een het werkvit portaal, een centrale plek waar iedereen altijd en overal terecht kan voor inspiratie, testen, het bekijken en plannen van activiteiten, persoonlijk advies en meer.

Kick-off vitaliteitsprogramma

Het bereiken van medewerkers staat centraal. Dit kan middels een event, maar ook door aan te sluiten bij een overleg. Het doel is om alle medewerkers te inspireren, motiveren en uit te dagen!