MamaFit - Leefvit Groningen - Paterswolde
15597
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15597,page-child,parent-pageid-480,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Mamafit

Wil je na je bevalling weer zo snel mogelijk op een verantwoorde manier fit en sterk zijn? Kom dan trainen bij MamaFit. Ik help je graag bij het herstel van je lichaam na je zwangerschap en bevalling. Samen werken we aan het opbouwen van je conditie en spierkracht, waarbij veel aandacht aan de bekkenbodemspieren wordt besteed. Met MamaFit versnel je het herstelproces van je lichaam en geest.

 

 

WERKWIJZE

 

Intake
De intake duurt ongeveer een half uur. Hierbij vindt er (indien we elkaar nog niet kennen) een uitgebreide kennismaking plaats en wordt er informatie verzameld over het verloop van jouw bevalling. Ook je eet- beweeg en leefgewoonten nemen we door en bespreken we je wensen, doelen, verwachtingen en ervaringen.

Inhoud
Je kunt vanaf vier weken na de bevalling al starten met MamaFit en trainingen volgen zolang je wilt, tot negen maanden na je bevalling. De cursus is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en bestaat uit onder andere cardiotraining, spierversterkende oefeningen, ademhalingstechnieken en ontspanning. We trainen met cardio- en fitnessapparatuur, elementen uit aerobics en met oefenmaterialen als dumbells en dynabands. Waarbij er veel aandacht is voor (lage)rug-, buik- en bekkenbodemspieren. Belangrijk is dat je bekkenbodemspieren voldoende hersteld zijn en je je lage rug en bekken goed kunt stabiliseren, daarna kun je bijvoorbeeld je sport van voor je zwangerschap weer oppakken. De trainingen vinden plaats in een groep, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

 

Trainingstijden en locatie:
Dinsdag: 09.00-10.00 uur
Woensdag: 16.00-17.00 uur

 

Sportrade fit- & wellness
Hoofdweg 266
9765 CM Paterswolde

 

 

TARIEVEN


Het MamaFit-pakket bestaat uit een intakegesprek en tien trainingen en kost €179,-. Ben je een keer verhinderd, meld je dan telefonisch even af. De tien lessen moeten in twaalf weken verbruikt worden. Ben je er een keer een hele week niet? Geen probleem, je mag dus twee lessen kosteloos inhalen.

 

Daarna kun je een vervolgpakket kopen:
5 lessen: €60,– (te verbruiken binnen zes weken)
10 lessen: €110,– (te verbruiken binnen twaalf weken)

 

Liever één op één training, kijk voor meer informatie onder Personal Training of mail naar info@leefvit.nl

 

 

VERVOLG

 

Als je na de MamaFit lekker door wilt blijven trainen, dan is er bij Sportrade fit- & wellness volop keuze. Samen gaan we op zoek naar een geschikt vervolgtraject.