Personal Training - Leefvit Groningen
15599
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15599,page-child,parent-pageid-480,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Personal Training

Personal Training is meer dan sport alleen. Heb jij iemand nodig die je begeleidt, motiveert en samen met jou op een verantwoorde en effectieve manier aan je persoonlijke doelstellingen werkt? Kom dan trainen bij Leefvit. Ik help je graag in beweging naar een gezonde leefstijl.

 

 

WERKWIJZE

 

Intake
De intake duurt ongeveer 45 minuten. Hierbij vindt een uitgebreide kennismaking plaats en wordt er informatie verzameld over jouw eet-, beweeg- en leefgewoonten. Ook kan er een lichaamsanalyse of inspanningstest worden uitgevoerd. We nemen je beweeg, slaap- en voedingspatroon door en bespreken we je wensen, doelen verwachtingen en ervaringen.

 

Regelmaat
Onder persoonlijke begeleiding train je één op één met mij als personal trainer. Om jouw persoonlijke doelen te behalen is het van belang dat er met regelmaat getraind wordt. Regelmaat zorgt voor structuur en routine. Ik help je om je sport- en bewegingsactiviteiten op de juiste manier in te delen en we proberen van deze routine een gewoonte te maken.

 

Afsluiting
Een succesvol traject heeft een begin en een einde. We evalueren jouw beweeg, slaap- en voedingspatroon. Daarnaast kan er weer een lichaamsanalyse of inspanningstest worden uitgevoerd. Tot slot kijken we wat je behaald hebt, waar je nu staat en stimuleer ik richting autonomie en zelfinzicht.

 

 

TARIEVEN

 

Beweegvit basis (Intake + 10×30 minuten + afsluiting) – €325,-
Aanvulling op jouw zelfstandige trainingen

Beweegvit balans (Intake + 20×30 minuten + afsluiting) – €575,-
Creëren van een sport- bewegingsroutine in je dagelijkse leven

Beweegvit boost (Intake + 30×30 minuten + afsluiting)  – €795,-
Gezonde leefstijl