Eetvit - Leefvit Groningen
478
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-478,page-child,parent-pageid-287,ajax_fade,page_not_loaded,,side_menu_slide_with_content,width_470,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Eetvit

Over voeding is veel verwarring. Je leest, hoort en ziet tegenwoordig zoveel ideeën, meningen en methoden waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet.  Dat maakt het lastig om keuzes te maken want wat is nu goed? Leefvit is van mening dat er niet één manier is die goed is. Ieder mens is uniek waardoor voor ieder individu ook een andere aanpak geldt. Samen gaan we op zoek naar een manier die toepasbaar is binnen jouw dagelijks leven.

 

 

WERKWIJZE

 

Intake
De intake duurt ongeveer 60 minuten. Hierbij vindt een uitgebreide kennismaking plaats en wordt er informatie verzameld over jouw eet- en leefgewoonten. We nemen je beweeg, slaap- en voedingspatroon door en ook bespreken we je wensen, doelen, verwachtingen en ervaringen. Aan de hand van deze gegevens wordt een persoonlijk advies opgesteld dat je direct kunt gaan inpassen in je dagelijks leven.

 

Vervolgconsulten
De frequentie van deze consulten is per persoon verschillend. Tijdens deze gesprekken wordt de voortgang besproken en zo nodig wordt het advies bijgesteld. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan het verbreden van je kennis op het gebied van leefstijl.